Categoriearchief: Deelnemers

Reizen

Evelyn Kreunen, The Travel Club.

Evelyn, persoonlijk reisadviseur van The Travel Club, is al 35 jaar in de reiswereld werkzaam en heeft op alle continenten gereisd en gewerkt. Alle opgedane kennis zet ze nu in met haar eigen reisbureau en ze kan iedereen helpen de juiste keuze te maken voor een onbezorgde reis. Als reisexpert kan zij u met al haar reiservaring van de juiste adviezen voorzien. Van weekendje weg tot complete wereldreis, cruise, zon- of wintersport vakantie en voor alle leeftijden, groepssamenstellingen en budgetten. Ook voor reizen op maat bent u bij Evelyn aan het juiste adres.

Maak een afspraak op het tijdstip dat het ú uitkomt; overdag, ’s avonds of in het weekend. Evelyn werkt met Nederlandse, Duitse en Belgische reisorganisaties en is aangesloten bij de ANVR en SGR. Uw voordeel? Het kost u niets meer!

Creatief & Culinair

Mariël Kampshoff, Blend
Trudie Aufenacker-Liedenbaum, KoKedille

Breien Bij Blend geeft samen Kokedille “Creatief & Culinair” workshops. 

Met Breien Bij Blend faciliteren we een ontmoetingsplek voor (o)ma’s die wel graag weer eens onder de mensen komen en in groepsverband eigentijdse producten breien. De opbrengsten van de verkoop van deze producten gebruiken we direct om de kosten van deze activiteiten te kunnen betalen. In de toekomst willen we daarvan ook leuke uitjes organiseren als tegenprestatie voor het verrichte werk.
Gemaakt en gedragen door de beste!! Blend; De wereld dichtbij huis een klein stukje mooier maken!

De kinderen die bij KoKedille kooklessen volgen gaan heerlijke koekjes, cakejes en broodjes bakken voor Breien Bij Blend, een sociaal initiatief van Mariël waar Trudie graag haar steentje aan bijdraagt.
Naast het aanbieden van allerlei arrangementen voor bedrijfsevenementen en kooklessen voor kinderen heeft Kokedille een nieuw soort workshops ontwikkeld voor de jong volwassenen/volwassenen; ”Creatief & Culinair”. Denk aan een High Tea zelf bereiden en nuttigen. Met een zelfgemaakte etagère naar huis gaan of zelf fruitplukken om daarna je eigen jam te maken. Deze jam neem je in een kleurige jampot mee naar huis.

De Rode Tafel

Hannah Overdijk, De Rode Tafel.

Aan de Rode Tafel vind je mensen en ideeën die je verder brengen in het ontwikkelen van je bedrijf of je producten. De Rode Tafel inspireert en verbindt.

De Rode Tafel is de plek waar Hannah Overdijk een breed scala aan ontmoetingen organiseert. Social Dinners, Brainstormbrunches, Teamteas en Meedenkmaaltijden. Bijeenkomsten voor verschillende doelgroepen en met verschillende doelen. De rode draad is echter steeds het verbinden van mensen en ideeën.

Hannah Overdijk is een bevlogen tafeldame, gastvrouw, procesbegeleider en verbinder. De Rode tafel staat bij haar thuis in Doetinchem. De huiselijke sfeer zorgt dat haar gasten zich makkelijk open stellen en elkaar verder helpen vanzelfsprekend is.

Fashion styling – personal styling & shopping – kleuradvies

Jeanette Peters, JP-fashionstyling

Fashion styling – personal styling & shopping – kleuradvies: vindt de stijl die bij je past door het volgen van een workshop.

  • Kledingstijl advies: De juiste stijl die bij je past – meer combinaties uit je garderobe – geen miskopen meer
  • Kleur advies: Weet voortaan welke kleuren je wel en niet kan dragen. Met de juiste kleuren word je persoonlijkheid versterkt en kom je krachtiger over.
  • Metamorfose: Advies van een kledingstylist, haarstylist, visagist

Tenen Tonen Talent

Marjolein vd Meer-Sars, erkend tenenlezer, Welzijnspraktijk Doetinchem,
Jacqueline Eringfeld, Move4Balance.

Marjolein maakt gebruik van een bijzondere en verhelderende methode om inzicht te geven in karakter, gedrag en levenshouding van de mens. Deze bijzondere methode laat heel mooi zien wat je kernkwaliteiten en wat je valkuilen zijn. Of je een bouwer of een analist bent, een leider of meer een manager bent. Hoe je communiceert.

Marjolein zal een inspirerende workshop geven waar je op een unieke manier inzicht krijgt in jezelf. Ervaar het en verwonder je!

Laat de energie weer stromen

Carmen Wiesman

Shiatsu-stoelmassages en uitgebreide informatie over de mogelijkheden van energiedoorstroming in lichaam, huis en tuin.

Graag laat ik mensen via een 20 minuten massage voelen wat doorstroming en nieuwe energie betekent. Na elke massage geef ik uitleg aan mensen wat de mogelijkheden binnen mijn praktijk zijn.

  • Nieuwe energie in lichaam en of geest. Door massage, gesprekken en energiebehandelingen.
  • Nieuwe energie in huis of bedrijf. Door blokkades op te sporen en te verwijderen. Adviezen voor inrichting of verandering. Dit stimuleert de verkoopbaarheid van een huis. Geeft een bedrijf weer een energieboost waardoor op alle fronten er stimulans komt.
  • Nieuwe energie in tuinen door snoeien en plaatsen van energierijke elementen en reiniging(energetisch )van grond of plek.
  • Nieuwe energie in gezinnen (opvoeding, communicatie, omgang) door gesprekken en energiebehandeling.