Categoriearchief: Nieuws

Het roer gaat om!

Beste vrouwen,

We zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Als organisatie van Grootse Vrouwen Achterhoek denken we na over een nieuwe opzet in 2024. We gaan het roer omgooien.

Dat betekent dat de bijeenkomst van 22 september niet doorgaat. Zodra we meer informatie hebben hoor je van ons!

Tot later.

Els, Janneke, Karin en Miriam

 

Vooraankondiging bijeenkomst 16 juni a.s.
“Het roer om! “

Het roer om!

Na de succesvolle ontmoeting begin dit jaar komen we vlak voor de zomer weer bij elkaar. Noteer alvast in je agenda: 16 juni Grootse Vrouwen Achterhoek. Je bent welkom, ook als je niet eerder bent geweest.

De locatie maken we later bekend. Het thema is: het roer gaat om.
Heb jij het roer omgegooid en ben je iets heel anders gaan doen? Laat het ons weten, we komen graag met je in contact.

 

Aanmelden kan via mail: info@bakkereventsupport.nl of mobiel: 06 128 54 324

 

Hoe overleef ik 2023? Grootse Vrouwen Achterhoek bijeenkomst 20 januari a.s. Wil jij er ook bij zijn? Geef je dan nu op!

Een vraag met een vette knipoog, zo schreven we al in de vooraankondiging van de Grootse Vrouwen Achterhoek middag/avond op 20 januari. De feestdagen liggen inmiddels achter ons en in de traditioneel grauwe maand januari zorgen we voor een fijne, gezellige, optimistische en positieve bijeenkomst. Misschien is het wel de start van een mooi jaar!

We verwelkomen jullie vanaf 16.30 uur met een drankje. Om 17.00 uur begint het programma. Tegen 18.45 uur sluiten we dat af en gaan we aan tafel.

We hebben deze keer weer inspirerende vrouwen die ons meenemen in hun verhaal. Op onze bijeenkomst vertellen ze meer over wie ze zijn en wat ze doen, daarom nu een korte introductie:

Ilse Kock van Buiten Groeien Coaching vertelt ons over haar ervaringen met coaching in de natuur. Ze gaat met haar cliënten de natuur in en laat hen ervaren hoe krachtig die kan helpen bij persoonlijke vragen. Menigeen is verwonderd over wat de natuur te vertellen heeft en welke inzichten die brengt.

Elise Ruesink, ooit begonnen in het maatschappelijk werk en daarna door als HR-manager. Sinds 2014 geeft ze als zelfstandig ondernemer trainingen onder meer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Op onze bijeenkomst gaat ze in op hoe ieder door zijn/haar eigen bril de wereld ziet en wat dit betekent in je contact met anderen.

Janneke Godschalk, mede-organisator van Grootse Vrouwen Achterhoek en holistic (Feng Shui) designer. Zij brengt jouw huis of werkplek in balans en vol kracht. En in harmonie met wie je echt bent. Janneke laat je kennismaken met Holistic Power House en Office Design.

Na hun introductie volgen er drie sessies in groepen. Wie weet hoe geïnspireerd jij die avond naar huis gaat!

We zien jullie graag bij Grootse Vrouwen Achterhoek!

Wie: Grootse Vrouwen Achterhoek
Waar: Streeckgenoot Spinbaan 21a, 7005 AD Doetinchem
Wanneer: 20 januari, inloop 16.30 uurstart 17.00 uur, einde rond 20.00 uur.
Kosten: 22,50 euro (contant, geen pin)

Aanmelden: via mail: info@bakkereventsupport.nl of mobiel: 06 128 54 324

Aanmelden is nodig en kan tot en met 17 januari. Meld je je na die datum af, dan
moeten we helaas de kosten wel in rekening brengen.

Tot 20 januari!

Karin, Els, Janneke en Miriam

Vooraankondiging bijeenkomst 20 januari a.s.
“Hoe overleef ik 2023? “

Met een vette knipoog naar de boekenserie ‘Hoe overleef ik…’ van Francien Oomen stappen wij, Grootse Vrouwen Achterhoek, het nieuwe jaar in. Want natuurlijk beginnen wij optimistisch en positief. En eventueel met een klein beetje hulp…

Op 20 januari komen we bij elkaar om het glas te heffen op 2023. Dat doen we in Streeckgenoot aan de Spinbaan in Doetinchem, waar we ook een hapje eten. De inloop is om 16.30 uur. Een half uur later start ons programma. Je krijgt nog bericht over wat je kunt verwachten.

Noteer de datum en locatie nu al in de agenda.

We wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een goed begin van 2023!

Els, Karin, Janneke en Miriam

We mogen weer! 24 september 2021

We mogen weer!

Eindelijk kunnen we als Grootse Vrouwen Achterhoek weer bij elkaar komen.
Dat doen we op 24 september a.s. bij Stadsboerin Doetinchem.

We hebben elkaar na zo lange tijd vast veel te vertellen. Daarom hebben we deze keer geen extra programma, zodat er alle ruimte is om bij te praten. Wel gaan we aan tafel voor een maaltijd verzorgd door onze stadsboerin.

We vragen 18 euro voor deelname, dat is inclusief de maaltijd en een drankje. We kunnen maximaal 50 Grootse Vrouwen ontvangen, meld je svp snel aan. Eventueel werken we met een wachtlijst.

Aanmelden: uiterlijk tot 22 september bij Els

Nog even kort:
24 september 17.00 uur Grootse Vrouwen Achterhoek Stadsboerin Doetinchem Klootsemastraat 1 Doetinchem
Stadsboerin Doetinchem https://stadsboerindoetinchem.nl/
De kosten zijn € 18,00; dit is inclusief eenvoudige maaltijd en drankje.

Graag aanmelden (tot 22 september) bij Els Bakker: info@bakkereventsupport.nl

Groet,
Karin, Joske, Minke, Miriam en Els

Geen Grootse Vrouwen Achterhoek dit jaar

Helaas gaat de bijeenkomst van Grootse Vrouwen Achterhoek op 2 oktober niet door. We hebben gewikt en gewogen of we een veilig samenzijn konden organiseren waarbij we rekening moeten houden met de anderhalve meter maatregel. Wat vinden we daarvan? Past dit wel bij ons? Zo vroegen wij ons af.

Grootse Vrouwen Achterhoek staat in het teken van inspireren en ontmoeten. We houden presentaties en eten gezellig samen. Die ongedwongen sfeer komt behoorlijk onder druk te staan als we voortdurend bezig zijn om op twee armlengtes van elkaar te blijven.

Om die reden laten we de bijeenkomst niet doorgaan. Heel jammer, want het betekent dat we dit jaar niet één keer bij elkaar konden komen. We denken na over een nieuwe datum in het voorjaar en houden jullie op de hoogte.

Mochten jullie tussentijds een bijdrage willen leveren voor onze Facebookpagina, stuur die dan op naar Els (info@bakkereventsupport.nl)

Tot ziens en blijf gezond!

Els, Joske, Karin, Minke en Miriam

Geen Grootse Vrouwen Achterhoek op 12 juni

Nog steeds zijn de ontwikkelingen rond corona dusdanig dat Grootse Vrouwen Achterhoek op 12 juni a.s. ook niet door kan gaan.

Dat vinden we jammer, maar gelukkig kunnen we onze volgende bijeenkomst met hetzelfde thema – sociale gastronomie – in principe gepland op 02 oktober, ook bij Stadsboerin Doetinchem houden.

Deze datum kunnen jullie dan ook al in je agenda zetten; in de aanloop naar de ontmoeting deze middag volgt nog een mail.

Groet en tot dan! Karin, Minke, Miriam, Joske en Els

Geen Grootse Vrouwen Achterhoek op 20 maart 2020

Met het oog op de ontwikkelingen rond corona gaat Grootse Vrouwen Achterhoek op 20 maart 2020 niet door.
Dat vinden we jammer, maar gelukkig kunnen we onze volgende bijeenkomst op 20 juni ook bij Stadsboerin Doetinchem houden. Met naar alle waarschijnlijkheid dezelfde gastsprekers.
12 juni kunnen jullie dan ook in je agenda zetten. In de aanloop naar de ontmoeting die middag volgt nog een mail.
Tot dan!

Els, Karin, Miriam, Joske en Minke

Internationale vrouwendag

Internationale Vrouwendag: inspirerende middag met workshops

Internationale Vrouwendag bij het Onland in Doetinchem belooft een inspirerende middag te worden met maar liefst zes workshops.

Gooi je heupen los in de workshop latin dans van de 22-jarige Jessie Vuulink. Laat Gerben van Leijenhorst je tips geven over hoe je je outfit in balans krijgt.

Marlies Coppoolse van Studio Izzy vertelt in een workshop hoe je bewust met voeding kunt bezig zijn. En als je dan toch op de gezonde toer bent: doe dan mee aan mindful walk van Marianne van Kooten. Mindful walk is wandelen in combinatie met mindfulness, ademhalingsoefeningen en yoga.

In de workshop ‘rond je kern’ maakt iedereen een eigen mandala-collage bij cultuurpsycholoog Mirjam van den Eerenbeemt. Anja Kruska laat je via actieve oefeningen de belangrijke aspecten van een eigen bedrijf/ondernemerschap ontdekken en beleven.
Internationale Vrouwendag staat verder in het teken van het thema vrijheid. Burgemeester Mark Boumans opent de middag, waarna er sprekers, workshops en muziek volgen. Er is ook gelegenheid om te netwerken.

Internationale Vrouwendag, zaterdag 7 maart 14.00-17.00 uur, Het Onland, Rekhemseweg 175, Doetinchem. Gratis entree.