Categoriearchief: Stands

Op deze pagina’s vind je een overzicht van stands op het Lentefestival.

Reizen

Evelyn Kreunen, The Travel Club.

Evelyn, persoonlijk reisadviseur van The Travel Club, is al 35 jaar in de reiswereld werkzaam en heeft op alle continenten gereisd en gewerkt. Alle opgedane kennis zet ze nu in met haar eigen reisbureau en ze kan iedereen helpen de juiste keuze te maken voor een onbezorgde reis. Als reisexpert kan zij u met al haar reiservaring van de juiste adviezen voorzien. Van weekendje weg tot complete wereldreis, cruise, zon- of wintersport vakantie en voor alle leeftijden, groepssamenstellingen en budgetten. Ook voor reizen op maat bent u bij Evelyn aan het juiste adres.

Maak een afspraak op het tijdstip dat het ú uitkomt; overdag, ’s avonds of in het weekend. Evelyn werkt met Nederlandse, Duitse en Belgische reisorganisaties en is aangesloten bij de ANVR en SGR. Uw voordeel? Het kost u niets meer!

Creatief & Culinair

Mariël Kampshoff, Blend
Trudie Aufenacker-Liedenbaum, KoKedille

Breien Bij Blend geeft samen Kokedille “Creatief & Culinair” workshops. 

Met Breien Bij Blend faciliteren we een ontmoetingsplek voor (o)ma’s die wel graag weer eens onder de mensen komen en in groepsverband eigentijdse producten breien. De opbrengsten van de verkoop van deze producten gebruiken we direct om de kosten van deze activiteiten te kunnen betalen. In de toekomst willen we daarvan ook leuke uitjes organiseren als tegenprestatie voor het verrichte werk.
Gemaakt en gedragen door de beste!! Blend; De wereld dichtbij huis een klein stukje mooier maken!

De kinderen die bij KoKedille kooklessen volgen gaan heerlijke koekjes, cakejes en broodjes bakken voor Breien Bij Blend, een sociaal initiatief van Mariël waar Trudie graag haar steentje aan bijdraagt.
Naast het aanbieden van allerlei arrangementen voor bedrijfsevenementen en kooklessen voor kinderen heeft Kokedille een nieuw soort workshops ontwikkeld voor de jong volwassenen/volwassenen; ”Creatief & Culinair”. Denk aan een High Tea zelf bereiden en nuttigen. Met een zelfgemaakte etagère naar huis gaan of zelf fruitplukken om daarna je eigen jam te maken. Deze jam neem je in een kleurige jampot mee naar huis.

De Rode Tafel

Hannah Overdijk, De Rode Tafel.

Aan de Rode Tafel vind je mensen en ideeën die je verder brengen in het ontwikkelen van je bedrijf of je producten. De Rode Tafel inspireert en verbindt.

De Rode Tafel is de plek waar Hannah Overdijk een breed scala aan ontmoetingen organiseert. Social Dinners, Brainstormbrunches, Teamteas en Meedenkmaaltijden. Bijeenkomsten voor verschillende doelgroepen en met verschillende doelen. De rode draad is echter steeds het verbinden van mensen en ideeën.

Hannah Overdijk is een bevlogen tafeldame, gastvrouw, procesbegeleider en verbinder. De Rode tafel staat bij haar thuis in Doetinchem. De huiselijke sfeer zorgt dat haar gasten zich makkelijk open stellen en elkaar verder helpen vanzelfsprekend is.

Fashion styling – personal styling & shopping – kleuradvies

Jeanette Peters, JP-fashionstyling

Fashion styling – personal styling & shopping – kleuradvies: vindt de stijl die bij je past door het volgen van een workshop.

  • Kledingstijl advies: De juiste stijl die bij je past – meer combinaties uit je garderobe – geen miskopen meer
  • Kleur advies: Weet voortaan welke kleuren je wel en niet kan dragen. Met de juiste kleuren word je persoonlijkheid versterkt en kom je krachtiger over.
  • Metamorfose: Advies van een kledingstylist, haarstylist, visagist

Wrappels

Mirjam de Jonge, Wrappels

Demonstratie en verkoop Wrappels inpakdoeken. Wrappels is gebaseerd op een oude Japanse inpaktechniek met textiel.

Ik laat zien hoe je (snel en eenvoudig) verschillende producten/cadeaus kunt verpakken met Wrappels en wat je er verder nog mee kunt doen. Wrappels zijn verkrijgbaar in verschillende dessins, 75×75 groot en eerlijk gemaakt van biologisch katoen.