10 oktober: Kunst en duurzaamheid

Het thema van de komende bijeenkomst, vrijdag 10 oktober in De Gruitpoort in Doetinchem, is: “Kunst en duurzaamheid”.

Wij zijn er trots op dat we weer een aantal interessante vrouwen te gast hebben die ons vanuit verschillende invalshoeken meer over het thema komen vertellen. Onder andere onze gastvrouw ter plekke Ester van der Haar; “De Gruitpoort geeft ruimte, creëert waarde en daagt uit door kunst, cultuur en debat” zegt ze op haar site!
Anne Kremers, directeur van Villa Mondriaan, vertelt ons alles over het hoe en wat van de (Stichting) Villa Mondriaan en over haar ervaringen die geleid hebben tot haar huidige positie van directeur (deze week meer info op onze facebookpagina).

Daarnaast laten Emeke Buitelaar, Heidi Otten en Renate van Zoghel zien op welke manier zij met kunst en duurzaamheid bezig zijn. “Vrouw draagt de tijd”; “denken, durven, doen”; “designcafé”; “ontwikkelingen in de kunst”; “duurzaamheid”; “up-cycling”
Allemaal interessante onderwerpen om hierover met deze grootse vrouwen het gesprek aan te gaan dus grijp je kans!

Natuurlijk is er ook volop mogelijkheid om met elkaar bij te praten en nieuwe mensen te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. De kosten bedragen € 16,50 dit is inclusief eenvoudige maaltijd en een drankje.

Graag aanmelden per mail bij Els Bakker:nbsp; info@bakkereventsupport.nl . Bij afmelding na 7 oktober zijn wij helaas genoodzaakt je bijdrage in rekening te brengen.

Inloop: 16.30 uur, start 17.00 uur.
Locatie: De Gruitpoort, Hofstraat 2, 7001 CD Doetinchem. http://www.gruitpoort.nl

Graag tot ziens op 10 oktober!
Karin, Jet, Marloes, Marieke, Minke en Els