Internationale vrouwendag

Internationale Vrouwendag: inspirerende middag met workshops

Internationale Vrouwendag bij het Onland in Doetinchem belooft een inspirerende middag te worden met maar liefst zes workshops.

Gooi je heupen los in de workshop latin dans van de 22-jarige Jessie Vuulink. Laat Gerben van Leijenhorst je tips geven over hoe je je outfit in balans krijgt.

Marlies Coppoolse van Studio Izzy vertelt in een workshop hoe je bewust met voeding kunt bezig zijn. En als je dan toch op de gezonde toer bent: doe dan mee aan mindful walk van Marianne van Kooten. Mindful walk is wandelen in combinatie met mindfulness, ademhalingsoefeningen en yoga.

In de workshop ‘rond je kern’ maakt iedereen een eigen mandala-collage bij cultuurpsycholoog Mirjam van den Eerenbeemt. Anja Kruska laat je via actieve oefeningen de belangrijke aspecten van een eigen bedrijf/ondernemerschap ontdekken en beleven.
Internationale Vrouwendag staat verder in het teken van het thema vrijheid. Burgemeester Mark Boumans opent de middag, waarna er sprekers, workshops en muziek volgen. Er is ook gelegenheid om te netwerken.

Internationale Vrouwendag, zaterdag 7 maart 14.00-17.00 uur, Het Onland, Rekhemseweg 175, Doetinchem. Gratis entree.