Daten met professionals

Dating is op 11 oktober het onderwerp van Grootse Vrouwen Achterhoek. Op veler verzoek leggen we het accent op ‘zakelijk daten’. Hoe maak je een eerste contact met een klant of opdrachtgever? Hoe vertel je jouw verhaal? Waarom is netwerken zo belangrijk en hoe vind je voor jou het beste netwerk? Zomaar een paar vragen als je de zakelijke datingmarkt verkent en waar onze sprekers op in gaan. 

Onze gast Karen Bertram is voorzitter van Business Open De Keppelse. Zij investeert heel bewust in netwerken, heeft er succes mee en plezier in. Ze vertelt onder meer hoe zij de voor haar fijne netwerken heeft gevonden. 

Christine Cremers, sales mindset mentor en directeur-verbinder Netwerk Zakenvrouwen, vertelt ons in een korte presentatie hoe je vanuit een gezonde mindset en een basis van gelijkwaardigheid en co-ambitie makkelijker en met veel meer plezier kunt verkopen. Haar tip? ‘Moeite met verkopen, zie je verkoopgesprek als een date.’

Sociaal Psycholoog van GraansiloWehl Ingeborg van der Oord gaat in op ‘de eerste indruk’. Welke indruk maakt die ander op jou en welke indruk wil je zelf graag maken op die ander? Ze heeft naast psychologie ook een leuke, kleine oefening voor ons in petto om het eerste ijs te breken.

Met deze drie gasten kunnen we weer een boeiende en inspirerende avond tegemoet zien. Traditioneel sluiten we af met een smakelijk buffet bij Het Borghuis in Doetinchem. Ben je ondernemend en op zoek naar inspiratie? Of wil je je netwerk in de Achterhoek versterken? Wees welkom!

Grootse Vrouwen Achterhoek 
Vrijdag 11 oktober 17.00 uur
Het Borghuis 
Burgemeester van Nispenstraat 4
Doetinchem

De kosten zijn € 18,00; dit is inclusief eenvoudige maaltijd en drankje.

Graag aanmelden per e-mail bij Els Bakker: 
info@bakkereventsupport.nl

Aanmelden kan tot twee dagen voor onze bijeenkomst.