Gastvrijheid

Welkom bij Grootse Vrouwen Achterhoek!

We beginnen deze lente met een warm welkom! Wanneer voel je je welkom, voel je je thuis en gezien? Waar je ook komt, een gastvrij onthaal maakt het toch even iets fijner!

Hoe zorg je daarvoor en wat kun je doen om als bedrijf gastvrij te zijn? Op deze vragen geeft Laura de la Mar graag antwoord. Laura stelt zelfs dat gastvrijheid het geheim is van succesvolle mensen en bedrijven. Laura is expert in het ontwikkelen van gastvrijheid, ze is oprichter-directeur van Gastvrijheid in Bedrijf en helpt met veel passie en bevlogenheid als trainer, coach, adviseur en spreker.

We geven ook graag het woord aan jong aanstormend talent uit de Achterhoek: de studenten Merjem Rikovic (20 jaar) en Michelle Farber (18 jaar) van het Graafschap College leren in hun opleiding Manager/ondernemer Horeca alles over gastvrijheid. Ze zijn hartstikke ambitieus en willen in hun werk de top halen. Ze delen hun inzichten graag met ons.

Een interessante en leuke bijeenkomst dus weer!

Wees van harte welkom op 29 maart 2019, we starten om 17.00 uur (inloop 16.30 uur) in Het Borghuis in Doetinchem http://www.hetborghuis.nl/

De kosten zijn € 18,00; dit is inclusief eenvoudige maaltijd en drankje.

Graag aanmelden per e-mail bij Els Bakker: info@bakkereventsupport.nl