UITNODIGING INTERNATIONALE VROUWENDAG BOCHOLT 8 Maart a.s.

INTERNATIONALE VROUWENDAG

Donderdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag! Ter ere daarvan wordt in het industriemuseum TextilWerk in Bocholt een aansprekend vrouwen-event gehouden. Een dag voor en door vrouwen, vol interessante lezingen, boeiende sprekers, workshops en culturele optredens. Een dag voor inspiratie, persoonlijke ontwikkeling en volop mogelijkheden om te netwerken.

Graag nodigen we je uit voor Internationale Vrouwendag Bocholt
De Internationale Vrouwendag in Bocholt wordt georganiseerd door het Vrouwennetwerk Duitsland-Nederland. De gemeenten Oost Gelre, Winterswijk en Bocholt ondersteunen het vrouwennetwerk. Onderaan dit bericht en op onze fb pagina https://www.facebook.com/GrootseVrouwenAchterhoek vind je het gevarieerde programma.

Nederlandse bijdrage
Ook Nederlandse vrouwen dragen bij aan het programma. Vanuit Grootse Vrouwen Achterhoek zal Karin Geurts ‘s middags twee keer een workshop geven met als titel “Regisseer je toekomst / Life long learning” en Marieke Harbers en Arletta Albers zullen dat ook twee keer doen met de workshop “Gelijkwaardig en krachtig verschillend” http://www.zoya-ontmoeten.nl/

Koop nu je kaart online
Aanmelden kan online via http://bit.ly/VrouwendagBocholt
De kaarten kosten € 10 per stuk + € 1 servicekosten (incl. snack). Je krijgt een bevestiging via de mail. Breng op 8 maart een print van de bevestiging mee.

Rondleiding door TextilWerk
En als je er toch bent: maak dan van de mogelijkheid gebruik om deel te nemen aan de inspirerende rondleidingen door het Industriemuseum TextilWerk, een prachtig cultureel erfgoed!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Nicky Eppich, beleidsmedewerker grensoverschrijdende samenwerking van de gemeenten Oost Gelre en Winterswijk. Haar e-mailadres is: n.eppich@oostgelre.nl

Op de hoogte blijven?
Houd www.facebook.com/Frauenbrueke in de gaten!

Graag tot ziens op donderdag 8 maart!

Namens het Vrouwennetwerk Duitsland-Nederland,

Mirjam Peters