Uitnodiging Nieuwjaarsborrel Grootse Vrouwen Achterhoek 6 januari 2017

Beste Grootse Vrouwen Achterhoek,

2017 wordt een jaar waarin er verkiezingen zijn en de aandacht voor mens, milieu en het duurzaam produceren van voedsel belangrijke onderwerpen zijn. Een jaar met voor velen nieuwe uitdagingen in een economie die aantrekt. Wat ons betreft wordt 2017 ook een jaar waarin we weer een aantal mooie en interessante bijeenkomsten van ons netwerk hopen te organiseren. Om het jaar goed te beginnen organiseren we daarom op 6 januari 2017 een Grootse Nieuwjaarsborrel! Deze vindt plaats van 16.00 tot 18.00 bij het Borghuis te Doetinchem.

Gast tijdens de borrel is onderneemster, boerin en inspirerende vrouw: Suzanne Ruessink.

Suzanne Ruesink (30), middelste van drie dochters, runt in Aalten samen met haar ouders een melkvee- en vleesvarkensbedrijf. Ook organiseert zij ieder jaar met hen de Farm & Country Fair. Suzanne is voorzitter van het GAJK (Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt) dat de belangen van 1.000 jonge boeren in Gelderland behartigt. In 2016 won Suzanne een Nuffield scholarship, een prijs die vooruitstrevende agrariƫrs de kans geeft om zich te ontwikkelen. Dankzij deze prijs heeft ze de afgelopen tijd de hele wereld over gereisd. Tijdens de borrel vertelt ze over haar ervaringen in de agrarische sector, de Farm & Country Fair en over haar reizen.

Hiermee hebben we alvast een doorkijkje naar onze bijeenkomst in juni waarin onder andere duurzaam produceren van voedsel aan de orde komt. Noteer in ieder geval alvast 10 maart in je agenda: onze bijeenkomst met inspirerende vrouwen uit de politiek, vlak voor de verkiezingen van 15 maart 2017.

Aanmelden voor de borrel kan door een mail naar: info@bakkereventsupport.nl

Voor een feestelijk welkomstdrankje en hapjes vragen we een bijdrage van 7,50 euro.

Adres Borghuis: Burgemeester van Nispenstraat 4, 7001 BS Doetinchem

Hartelijke groet,

Karin, Jet, Marieke, Minke en Els