Editie 25 Grootse Vrouwen Achterhoek

Beste Grootse Vrouwen Achterhoek en alle andere Grootse Vrouwen,
Op vrijdag 22 juni a.s. organiseren wij voor de 25e keer een bijeenkomst van het netwerk Grootse Vrouwen Achterhoek! Natuurlijk pakken wij dit groots aan….we gaan bijvoorbeeld in gesprek met Annemarie Jorritsma (van oorsprong Achterhoekse), we kennen haar natuurlijk als oud-minister en burgemeester van Almere en op dit moment als eerste kamerlid en fractievoorzitter voor de VVD. Verder zetten we een aantal grootse vrouwen uit de afgelopen 25 edities weer even in de spotlights en maken we – last but not least – kennis met internationaal bokstalent Anouk Echteld uit Doetinchem. Het wordt een feestje en daar hoort passende muziek bij, ‘DJ Virea & friend’ zorgen voor de sfeer en een super swingende afsluiting.


Zoals elke bijeenkomst is er ook ruimte om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een drankje en een fijn buffet.

Locatie is Stadion De Vijverberg (business club-ruimte van De Graafschap 1e verdieping). Parkeren kan op het terrein.
De inloop is vanaf 16:30 uur; we starten om 17:00 uur en kúnnen/mógen doorgaan totdat het zaterdag wordt…..

Graag nodigen wij voor deze 25e editie ook de leden van onze zusternetwerken in de Achterhoek uit dus Supervrouwen de Graafschap, Vrouwelijke Ondernemers van het Rabobank Netwerk, leden van Vrouw in de Regio, wees welkom!

Aanmelden kan via info@bakkereventsupport.nl
De kosten zijn 25 euro per persoon, dit is inclusief welkomstdrankje en warm buffet.

We zien jullie graag op 22 juni voor deze feestelijke happening!

Groet, Karin, Jet, Marieke, Minke en Els