Creatief & Culinair

Mariël Kampshoff, Blend
Trudie Aufenacker-Liedenbaum, KoKedille

Breien Bij Blend geeft samen Kokedille “Creatief & Culinair” workshops. 

Met Breien Bij Blend faciliteren we een ontmoetingsplek voor (o)ma’s die wel graag weer eens onder de mensen komen en in groepsverband eigentijdse producten breien. De opbrengsten van de verkoop van deze producten gebruiken we direct om de kosten van deze activiteiten te kunnen betalen. In de toekomst willen we daarvan ook leuke uitjes organiseren als tegenprestatie voor het verrichte werk.
Gemaakt en gedragen door de beste!! Blend; De wereld dichtbij huis een klein stukje mooier maken!

De kinderen die bij KoKedille kooklessen volgen gaan heerlijke koekjes, cakejes en broodjes bakken voor Breien Bij Blend, een sociaal initiatief van Mariël waar Trudie graag haar steentje aan bijdraagt.
Naast het aanbieden van allerlei arrangementen voor bedrijfsevenementen en kooklessen voor kinderen heeft Kokedille een nieuw soort workshops ontwikkeld voor de jong volwassenen/volwassenen; ”Creatief & Culinair”. Denk aan een High Tea zelf bereiden en nuttigen. Met een zelfgemaakte etagère naar huis gaan of zelf fruitplukken om daarna je eigen jam te maken. Deze jam neem je in een kleurige jampot mee naar huis.